Adopteer een kamer!

 Adopteer een kamer met jouw sponsorloop, kerstmarkt of eindejaarsgeschenk!

“Ik vind het het allerfijnst als papa of mama blijft slapen bij mij en dat we dan gezellig samen filmpjes kijken op mijn kamer in het ziekenhuis.”
 
Voor €5.100,- adopteer je een kamer in het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis. Door een van de 57 kamers te adopteren zorg je ervoor dat ouders bij hun kind kunnen blijven slapen in een goed bed waardoor zij ook kunnen uitrusten. Hierdoor hebben papa en mama de volgende dag weer alle kracht om hun kind bij te staan. Daarnaast kunnen ze gezellig samen tv kijken. Er wordt ook een zitje in de kamer gemaakt, zodat er net als thuis samen aan tafel gegeten kan worden. Zo wordt er een thuis gecreëerd binnen het Radboudumc Amalia Kinderziekenhuis wat van groot belang is voor het herstel van het kind.  
Wat krijg je hiervoor terug?

Een vermelding op onze website (indien gewenst) waarbij vermeld wordt dat je bedrijf / familie / actie ervoor gezorgd heeft dat er een kinderkamer is geadopteerd. Daarnaast delen we het via onze social media en zijn de kinderen van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis je enorm dankbaar!

 

Bekijk alle donateurs
30-09-2019 | 15:07 Werving op Maat is een bedrijf uit Arnhem en zij hebben de bridge to bridge loop gelopen en daarmee €1.605 opgehaald. Via de aankomende collecte bij de voetbalclub Vitesse willen wij het resterende bedrag ophalen. Dus Werving op Maat en de supporters van Vitesse Arnhem hebben het mogelijk gemaakt dat via stichting Jaimy de 3de kamer geadopteerd kon worden.
30-09-2019 | 14:44 Wij van stichting Jaimy vinden het belangrijk dat er zoveel als mogelijk kinderen geholpen kunnen worden en dan ook nog comfort hebben. Belangrijk is ook dat ouders kunnen blijven overnachten. Deze kamer is financieel mogelijk gemaakt door dhr. Daniel Vermaas, eigenaar van PPS-Nederland.
20-09-2019 | 08:13 stichting Jaimy zet zich al 18 jaar in voor kinderen met kanker. Vorig jaar hebben wij ervoor gezorgd dat o.a. de radiotherapie ruimtes kind vriendelijk zijn gemaakt. Het aantal projecten is teveel om op te noemen in de loop der jaren. We snappen als ouder waarvan onze zoon *Jaimy is overleden aan de gevolgen van kanker hoe belangrijk de kamers zijn en de inrichting daarvan. Heel belangrijk is ook dat de ouders kunnen blijven slapen. Dat geeft rust bij kind en ouder. We hebben nu 1 kamer geadopteerd en zo nodig zullen wij deze ook nog voorzien van eventuele multimedia zodat er voldoende afleiding is. Wij hopen dat de kinderen als de ouders voordeel hebben bij deze kamers. Nu gaan we ons inzetten voor een tweede adoptie maar daar hebben wij wel hulp bij nodig. U kunt ons helpen door naar onze website te gaan www.stichtingjaimy.nl en op de doneerbutton te klikken en een donatie groot of klein te doen. Alvast bedanken wij u namens stichting Jaimy en de kinderen met kanker. Met vriendelijke groet, Hein van Boxel de vader van *Jaimy
19-09-2019 | 11:10 Ieder kind verdient het om in vervelende situaties bij zijn eigen ouders te kunnen verblijven, in goede verstandelijke fitheid!