Op Stap met Xando

Op Stap met Xando voor het goede doel
van totaal € 3.000 (106%)

De 4Daagse van Nijmegen is één van de grootste evenementen in Nederland. Dit jaar zullen er weer 47.000 deelnemers van start gaan om vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer te wandelen. Xando Nijmegen heeft een Team enthousiaste en gemotiveerde wandelaars geselecteerd voor een sponsorloop. Het Xando Op Stap Team wil de finish halen voor meer dan alleen een medaille; ze lopen voor een goed doel! De opgehaalde euro’s komen ten goede aan het Amalia kinderfonds.

"Jaarlijks worden ongeveer 22.000 kinderen in het Amalia Kinderziekenhuis van het Radboudumc behandeld. Het kinderfonds zet zich in om deze zware behandelperiode prettiger te maken. Patiëntjes kunnen zich even weer kind voelen."

Deze initiatieven worden o.a. mogelijk gemaakt door het Amalia kinderfonds:

  • Levend behang: bewegende vogels op de muur zorgen voor afleiding tijdens de behandeling.
  • Digitale speelwanden op het plein: zodat je wordt uitgedaagd om uit bed te komen en te spelen.
  • Theater: een voorstelling op het plein waar je met papa of mama naar toe kan.
  • Een goed bed voor papa of mama in de kamer zodat zij comfortabel bij je kunnen blijven slapen.
  • Groen op het plein: het plein lijkt zo net een park en je toch een beetje naar buiten kan.

Elke Euro die je doneert, komt direct ten goede aan de zieke kinderen in het Radboudumc Amalia ziekenhuis Nijmegen. Dus kom ook in actie of doneer!

Bekijk alle donateurs
16-07-2019 | 00:49
16-07-2019 | 00:40
15-07-2019 | 21:13 Steuntje van mij voor een leuk(er), gezond(er) en gelukkig(er) leven voor jou en alle andere kinderen die het kunnen gebruiken.
15-07-2019 | 20:14 Zet 'm op Isabel ! Heel goed van jou ! Veel plezier met lopen
15-07-2019 | 19:39 Succes Isabel!
Bekijk alle

Het Xando Op Stap Team is er klaar voor

07-07-2019 | 15:02  Xando Nijmegen zaterdag 6 juli 2019, Het is zover, ons Xando Op Stap Team is klaar voor de 'Start' van de sponsorloop tijdens de 4Daagse! De afgelopen weken hebben de deelnemers al heel wat inspanning geleverd.  Naast de nodige trainingskilometers is er tegelijkertijd ook actief geld ingezameld voor het Amalia Kinderfonds. En hoe ... Op dit moment van schrijven staat de 'teller' al op €1.486,-. Wat een mooie prestatie! Keep up the good work guys! Zaterdag was ons Op Stap Team bijeen in de Xando winkel aan de Molenstraat in Nijmegen. Tijdens deze officiële kick-off hebben de teamleden het sponsorpakket gekregen uit handen van de Xando collega's. Tessa van den Boogaard, van het Radboudumc heeft de deelnemers namens het Amalia kindefonds alvast bedankt voor de prachtige prestaties tot nu toe. 'Wat een geweldig initiatief! Deze sponsorloop is nu al geslaagd en dit alles met nog ruim een week te gaan tot aan de start van de wandeltocht. Beste deelnemers héél véél succes gewenst in  de aanloop naar de 4Daagse en we blijven jullie prestaties volgen.' Ook namens de collega's van Xando Enschede, Zwolle en het hoofdkantoor, Megan, Freek en Jelle zet em op! Wij blijven jullie 'Stappen' volgen op weg naar de finish, Via Gladiola, op vrijdag 19 juli!  Doe mee, stap in en kom ook in actie voor het Amalia Kinderfonds,  Doneer nu!
Lees meer